Khamis, 23 Oktober 2014

HARI CUTI DEEPAVALI DI PRINZPARK HOTEL


teruja dengar percutian kat prinzpark hotel kan!?

tempat yang sangat menarik dekat dengan complex sukan TER dan masjid terapung...

kuala ibai..





sebenarnya bukan nak cerita pasal tempat yang menarik nih tapi nak cerita pasal MASTER TOUR TERENGGANU...

4 orang master berkongsi rahsia kejayaan , tips kejayaan dan cara nak capai matlamat dan impian

ade perkongsian dari DR NADIA lagi..
banyak sangat ilmu yang dapat hari nie..

walau berkorban masa rehat sekejap je yang penting syok dan berbaloi...

thnz to all master  yang sudi berkongsi kisah anda semua..





[  SAYA SUDAH SHAKLEE, SUDAHKAH ANDA ?? ]

MY # SHAKLEE EFFECT

sebelum saya bershaklee

- saya seorang yang negatif
-saya seorang yang tiada matlamat dalam hidup
( no goal )
-saya mempunyai masalah kesihatan

selepas saya bershaklee

-saya seorang yang lebih positif
-saya ada matlamat hidup
bukan angan - angan
-saya TIADA LAGI GASTRIK,ASMA
BERAT BADAN SAYA TURUN 3 KG!!!













SHARING DR DR NADIA









YESS SAYA BOLEH!!!


saya yakin ramai lagi orang - orang di luar sana yang strees
dengan keadaan kewangan sekarang..

fikirlah jika anda tidak berubah sekarang
BAGAIMANAKAH NASIB KELUARGA ANDA DIMASA AKAN DATANG??

anda perlu lakukan sesuatu untuk keluar dari 'ZON SELESA'lah sangat...

dengan setiap bulan loan PTPN loan kereta tak masuk sewa rumah lagi...
belanja dapur...
ADE TAK DUIT UNTUK ANDA keluar DARI TEMPAT anda 
MELIHAT CIPTAAN ALLAH YANG INDAH NI??

saya yakin ramai yang tak mampu!!
sampai bila nak bertahan??

SAYA PILIH SHAKLEE 
SAYA SEDANG MENANAM BAJA

anda ingin menjadi seperti 
master saya??

sedang menuai hasil



anda tak akan dapat bayangkan keadaan dia ketika die juga sedang menanam baja seperti saya...


MLM SHAKLEE BUKAN SKIM CEPAT KAYA!!


man jadda wajadda
siapa yang berusaha dia pasti akn berjaya!!


inginkan suplemen SHAKLEE sebagai makanan tambahan untuk anda sekeluarga??
inginkan SHAKLEE sebagai peluang jana pendapatan anda ??

hubungi saya ~~~

SID MAR
013-9194486
cod-tok jiring,gong badak,manir ,sekitar bandar kuala terengganu
kurier ke seluruh negeri



2 ulasan:

cahaya berkata...

as salam dari cahayacinta

nak berjaya boleh sahajakan ;) asal jangan banyak helah.semoga berjaya sis

alias mardhiah berkata...

Tq cahaya cinta ats doa awk... :)