Rabu, 20 Ogos 2014

VIVIX SI ANTI-AGINGAPA ITU VIVIX?


Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain.
 Di dalam Vivix terdapat ramuan yang dipanggil resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi dan anti kanser.


APA ITU RESVERATROL?

Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun.
Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel.BAGAIMANA VIVIX MAMPU MERAWAT DIABETIS?1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin:

Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama diabetes/kencing manis. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, kita boleh memberhentikan diabetes/kencing manis.
Apabila tubuh kita hilang sensitiviti terhadap insulin, tubuh akan mengeluarkan lebih banyak insulin untuk mengawal aras gula dalam darah. Jadi resveratrol pula mampu meningkatkan sensitiviti tubuh kita terhadap insulin oleh itu mengurangkan amaun insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula dalam darah.

2. Mengaktifkan enzim yang sangat berkuasa dalam tubuh kita.

Untuk mencegah atau menyembuhkan diabetes/kencing manis, satu enzim iaitu dikenali sebagai enzim SIRT1 mestilah diaktifkan yang mana enzim ini bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin dan enzim.

BILAKAH WAKTU YANG SESUAI  UNTUK AMBIL VIVIX?

vivix diambil selepas makan seperti sarapan @ makan tengahari sebanyak 1 sudu teh 
1 botol vivix tahan sehingga 1 - 1 1/2 bulan .sila goncang sebelum minum.


ADAKAH VIVIX BOLEH DIMAKAN BERSAMA UBAT @ MAKANAN TAMBAHAN YANG LAIN?

Tiada sebarang inteaksi yang diketahui antara Vivix atau mana-mana bahan-bahan kandungannya dengan sebarang makanan tambahan lain. Sebagai langkah berjaga-jaga, kami mengesyorkan individu yang berada di bawah pengawasan doktor atas sebab perubatan atau penyakit, atau yang mengambil ubat-ubatan preskripsi, terutamanya ubat mencairkan darah.- membincangkan penggunaan Vivix dengan doktor atau perunding kesihatan profesional.#  Vivix perlu disimpan  didalam peti sejuk selepas pembukaan demi membantu  mengekalkan kesegaran optimum, warna, dan aktiviti polifenol maksimum dalam produk.


SIAPAKAH   LAGI  YANG MEMERLUKAN VIVIX?

~ PEROKOK
~DIABETES
~DARAH TINGGI
~ PESAKIT JANTUNG
~STROK
~GOUT
~MATI PUCUK/PROSTAT
~PESAKIT KANSER/YANG BERISIKO
~ALZHEIMER
~ARTHRITIS
~ECZEMA
~MASAALAH MATA
~AWET MUDA
~ CYST
~PESAKIT SLE
~WANITA / LELAKI YANG MEMENTINGKAN KESIHATAN
TESTIMONI KANSER & VIVIX

KANSER

dilain masa  saya akan update lagi tentang  testimoni vivix nih...
untuk pengetahuan semua pembelian 2 botol vivix akan dapat free pos + free member...
semoga kesihatan kita semua aklan bertambah baik dengan adanya pengambilan makanan tambahan ini..

salam sayang dr 
mardhiah SUP SHAKLEE TO BE
013-9194486

Tiada ulasan: