Set Vitamin Shaklee

SET KESIHATAN OPTIMUM
Set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua golongan sesuai untuk mengambil set ini, termasukla orang dewasa, remaja serta warga emas.
* Penggunaan untuk 4 bulan *

SET  IBU MENYUSU / BREASTFEEDING
Set B sesuai untuk ibu-ibu yang menyusu, bukan sahaja bertujuan untuk menambah stok susu, malah untuk memberi kesihatan dan kecergasan kepada ibu-ibu agar dapat mengekalkan stamina dalam melakukan aktiviti seharian. Walaupun set ini adalah untuk ibu-ibu menyusu, namun ia juga sesuai untuk semua golongan kerana Alfafa yang terdapat dalam set ini mempunyai banyak kebaikan untuk kesihatan tubuh badan.
 
* Penggunaan untuk 4 bulan *
SET  BERPANTANG / PEMBEDAHAN
Set bersalin dan berpantang ini khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka dan juga sesuai untuk penyusuan.
* Penggunaan untuk 4 bulan *
SET  KECANTIKAN KULIT
Set penjagaan kulit wajah ini adalah bagi mendapatkan kulit wajah yang cerah, halus dan berseri, serta awet muda. Set ini amat disyorkan untuk golongan yang mempunyai masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta memberi kesihatan kepada tubuh badan.

* Penggunaan untuk 4 bulan *

SET SLIM SIHAT 


set ini disyorkan kepada sesiapa yang sedang mengalami masalah berat badan , toksin yan banyak masalah pelawasan pembuangan .set ini mungkin mampu membantu anda mengatasi masalah yang sedang dialami oleh anda.


SET KENCING MANISset ini membantu menurunkan paras glukosa dalam darah dan menukarkan gula kepada tenaga.selain itu ia juga adalah multivitamin dan mineral  yang membantu mencukupkan keperluan badan anda .


Jika anda mencari supplement atau vitamin untuk kesihatan dan kecantikan anda, jom cuba SHAKLEE. Produk-produk SHAKLEE sememangnya semulajadi dan bermutu tinggi. Anda boleh hubungi saya  mar :- 013 919 4486 untuk mendapatkan konsultasi percuma mengenai vitamin yang paling tepat untuk anda.

Tiada ulasan: