Selasa, 23 September 2014

KENAPA PERLU BACA BLOG PARENTING??

HYE READERS...

hari nie nak buat sesuatu kelainan sedikit...

saje je...

supaya hari ini menjadi hari kenangan di masa akan datang..

seronok pulak bile terjumpa Blog Melastik Bintang nie...

alahai canggungnye aku...

tengok blog abang nih buat kontes , giveaway memang syok..

semalam terbaca dekat 


jugak buat giveaway..


okay sambung balik..


~ Kenapa Perlu Baca Blog Parenting ~

Saya adalah ibu kepada 4 orang cahayamata dan juga seorang ibu bekerjaya..
misi saya WAHM :)



pendapat saya banyak kelebihan tentang blog parenting selain dari
mengetahui tentang time mengandung,bersalin,time pantang
ade juga ilmu pasal penyusuan
dapat juga tahu pasal pendidikan kanak-kanak
cara nak hadapi karenah anak-anak
selain itu
blog - blog parenting nie jugak berkongsi 
pasal lifestyle,holiday
shopping..
seronok..banyak dapat ilmu..
ade mcm-mcm ragam anak - anak nie kan..
anak-anak syurga :)
anak - anak anugerah Allah yang tak ternilai harganya
dan lumrah manusia 
kita  kadang terlupa..
untuk meraikan orang- orang yang ade disekeliling kita

"anak bila kita balik dari kerja  dia nak bermanja dengan kita,macam-mcm celoteh sb
da 1 hari tinggal kat taska
tapi kite pulak daa tak ade mood
nak layan..letih badan,letih emosi"

dan dengan pembacaan diblog-blog ini 
semoga kita semua mampu 
mengaplikasikan pada 
kehidupan kita sendiri..

sebelum - sebelum nie jadi silentreader je..
sekarang nie time untuk ku tonjolkan blog nie.. :)

blog-blog yang saya suka baca :





kepada semua readers yang berminat untuk menyertai rancangan ini boleh klik

semoga penulisan ini  memberi manfaat pada anda semua..






5 ulasan:

Sue Sopian berkata...

hi sis..
salam kenal.. :)

isma aniza berkata...

4 rupanya anak mar/? hihi..tahniah..btul tu as parents mmg sebaiknya rajin carik info berkaitan parenting ni..budak2 sekarang lagi advance dr kita dulu..

alias mardhiah berkata...

salam kenal sue... :)

ye isma tengok kt grup whatsapp ibu ibu mengndung n ambil suplement teringin la pulk...nk rse pengalaman hamil n mkn suplemen...
tapi daa 4 restla jp.. :)

Melastik Bintang berkata...

Assalamualaikum... Terima kasih ya mar atas entri dan komitmen segment ni ya..:)

alias mardhiah berkata...

terima kasih jugak untuk abang MB..
semoga terus berjaya dlm berkarya :)